GINOP-1.2.1-14-2014-00023

logoESZKÖZBESZERZÉS AZ NPN ASZTALOSIPARI KFT.-NÉL

Az NPN Asztalosipari Korlátolt Felelősségi Társaság szentgotthárdi telephelyén egy faipari élzárógépet és egy furnér vágó fűrészt vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 13,18 millió forintos támogatás segítségével.

 

A társaság jogutódlással jött létre 2014 márciusában, de 20 éves szakmai múltra tekint vissza. Tevékenységünk bútorgyártás, főként egyedi gyártású falépcsők, beltéri ajtók, szaunák, fürdőszoba, nappali, hálószoba és konyhabútorok.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépek segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A projekt keretében megvásároltunk egy Ambition 1650 FC élzáró berendezést és egy FH2 furnérvágó fűrészt. A gépek korszerűek, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések. A beszerezett technológia egy nagypontosságú faipari gép, ez a társaságunk részére egy eddig nem használt új technológia bevezetése, mellyel kitűnő minőséget tudunk elérni. 2015.10.19.-én kezdtük meg a projektet és 2016.03.24.-én üzembe is helyeztük mind kettőt. Az utolsó kifizetés 2016.02.05.-én történt meg.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítésünk modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 13 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.npn-asztalos.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Nagy Norbert

Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (20) 549-3737, e-mail címünk: info@npn-asztalos.hu

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-14-2014-00023

Támogatás mértéke: 45%, a befejezés időpontja: 2016.03.03.